• - Unik og speciel oplevelse
  • - Du bestemmer og jeg hjælper med at finde en sang.
  • - Begivendeheden vil blive husket.
  • - Du og de andre lyttere bliver rørt og bevæget af sangen

Hvem er jeg

Hej – jeg hedder Ulla Baasch Andersen. Velkommen!

Jeg har gjort det til min yndlingsbeskæftigelse at synge for andre! Jeg har sunget siden jeg ku’ åbne munden, og har sunget i utallige kor og musikalske sammenhænge. Ved et tilfælde – fordi jeg blev spurgt – kom jeg til at være bryllupssanger – og nu kan jeg ikke forestille mig at leve uden. Det er det bedste job i verden!

Jeg elsker at synge, jeg elsker når jeg får lov at folde mig ud under kirkens hvælvinge og i et øjeblik mister fornemmelsen for at tiden går og går – bare at give denne musik videre til mit publikum, og gøre musikken til et perfekt krydderi til stemningen til jeres bryllup – ikke et centrum for det – for det er nemlig jer! Derfor kan jeg godt lide at stå ved orglet eller midt i kirken – og synge til jer! For denne dag handler jo om jer, og jeres kærlighed.

Måske er du her på min hjemmeside, fordi du drømmer om at give din kommende brud eller din kommende brudgom en sang i gave. Sammen finder vi den perfekte sang til jeres bryllup – det kan være I allerede har en sang, der er jeres – og ellers får I det i hvert fald bagefter! Jeg kan synge næsten alt, og det bliver sunget uden orgel eller klaver – eller andre instrumenter – med mindre du særligt ønsker det – for så tager jeg en musiker med under armen, eller arbejder sammen med kirkens organist.

Når jeg synger, bliver der mere stille end hvis der bliver spillet til. Sangen bliver hudløs og musikken folder sig ud i kirken – og siger alt det, der kan være svært at få sagt lige i det rigtige øjeblik.

Det er svært at holde tårerne tilbage, når man bliver rørt lige i dét øjeblik og med så store følelser – og jeg garanterer, det bliver et minde for livet. 

Nå – det lyder alt sammen meget rørstrømsk – så lad os vende tilbage til hvorfor du er her på min hjemmeside! Det kan også være, du er mor eller far til den kommende gom eller brud, og tænker over om du kan give en sang i gave. Det kan du! Måske kender du brudeparrets egen sang – og ellers finder vi en, der passer! Måske har brudeparret allerede arrangeret musik i kirken, men så er der hjælp at hente: Jeg kan komme til festen, og synge en sang i forbindelse med en tale til brudeparret. Det er et smukt punktum.

Måske er I en flok venner, der leder efter en gave til et par, der allerede har det hele – I kan slå jer sammen og give en sang til parret!

Sidst, men ikke mindst – jeg synger skam også til andet end bryllupper! Jeg kan komme og synge i forbindelse med talen til din sølvbrud, din kobberbrudgom, din far, der fylder 60 – din mormor etc.etc.

Og jeg synger også til begravelser. Jeg hjælper meget gerne med at finde den rigtige sang, også i denne sammenhæng. Jeg har meget god erfaring med musik indenfor både klassisk, pop og spirituals til disse alvorlige lejligheder. 

Under alle omstændigheder er du velkommen til at ringe og høre om muligheder og sange. Lad dig ikke begrænse af inspirationsmaterialet her på hjemmesiden – det vokser med hvert bryllup jeg synger til!

Vi snakkes ved – Ulla.

No Internet Connection